Tipy na darček pre motorkárov. Čo vyberiete vy?

Sami na motorke nejazdíte, ale radi by ste vybrali nejaký vhodný darček pre motorkárov? Pozrite sa na prehľad toho, čo sa vždy hodí. Darčeky v rôznej cenovej hodnote sa už tešia, keď ich objavíte.

Ochranné prvky

Každý motorkár musí byť skvele chránený proti prípadnému nárazu. Zatiaľ čo v aute máme deformačné zóny a airbagy, na motorke sú to moto bunda, nohavice, moto rukavice a ďalšie prvky, ktoré sa starajú o našu bezpečnosť. Ak si prajete skutočne hodnotný darček, môžete vybrať niečo z tohto odvetvia. Chrániče a kvalitné odevy sa vždy hodia.

Oprava motorky

Čas od času sa stane, že je potrebné niečo počas jazdy vyladiť. Každý motorkár by preto u seba mal stále mať základné potreby, ktoré prispejú k rýchlemu vybaveniu celej záležitosti. Základom je sprej alebo set na opravu pneumatík, s ktorou bude schopný dôjsť do najbližšieho servisu. Multifunkčné náradie sa zase hodí na drobné opravy. Stačí jeden multifunkčný nôž s mnohými možnosťami. Náhradné poistky a žiarovky sú tiež nutnou súčasťou cestovania.

Modely motoriek

A teraz už sa odoberieme k čistej radosti. Kto by si neželal mať svoju mašinu doma v obývačke? Modely motoriek sú príjemným tipom na darček. Vždy si zistite výrobcu a model motorky. Budete tiež musieť zistiť rok výroby a farbu stroja, ktorú motorkár vlastní. Niekto dokonca zbiera aj celé výrobné rady motocyklov.

Užitočné drobnosti

Hodilo by sa vám darček doplniť nejakou drobnosťou? Zaobstarajte napríklad užitočnú reflexnú vestu, s ktorou bude motorkár vidieť aj v prípade zhoršenej viditeľnosti. Kukla sa hodí v zime aj v lete, kedy zaisťuje bezpečie a ochranu pred vetrom a chladom. Motorkársku šatku ocenia nielen každodenní jazdci, ale aj účastníci motozrazov. Darovať môžete aj hrnček s potlačou konkrétnej motorky. Alebo priamo natlačte na hrnček ľubovoľnú fotografiu.

Už viete, akým darčekom potešíte motorkára? Vybrať môžete nielen užitočné, ale aj štýlové veci.