Spolupráca s Blue Line Patriots LE

Radi by sme sa s vami podelili o radostnú novinku. Podarilo sa nám nadviazať úzku spoluprácu s moto klubom BLUE LINE PATRIOTS LE CZECH REPUBLIC. Hovoríte si, kto sú? Ide o partiu kamarátov a kolegov, ktorí spoločne trávia svoj voľný čas v sedlách motoriek. Svojím znakom vyjadrujú patriotizmus k svojej krajine, ich členovia patria k zložkám IZS (policisti, hasiči,..). Riadi si svoju vlastnú hierarchiu, ktorá plne rešpektuje medzinárodné pravidlá motocyklových klubov LE (Law Enforcement).

 A to nie je zďaleka všetko. Tento moto klub totiž pred rokmi vytvoril charitatívny projekt Modrí anjeli, kde pomáhajú finančne aj materiálne podporovať deti vo FOD Klokánek Štěrboholy a ďalšie zmysluplné charitatívne projekty. Okrem tejto pomoci tiež organizujú s deťmi najrôznejšie aktivity, napríklad opekanie hríbov s hraním na gitaru, Halloween v maskách či detský deň. Každý rok organizujú vianočnú a prázdninovú zbierku, ktorej celý výťažok putuje na transparentný účet FOD Klokánek Štěrboholy.

Vďaka nadviazaniu spolupráce sme sa aj my, Motoplace, stali hrdou súčasťou tohto projektu. Z nadviazanej spolupráce máme veľkú radosť a tešíme sa, čo ďalšie nás spoločne čaká. V najbližšej dobe ide o akciu Klokánek na prázdniny dňa 28.5.2022, kde je cieľom vybrať finančné prostriedky pre prázdninový pobyt deťom z Klokánku. Súčasťou bude bohatý program pre deti aj dospelých, tombola a dražba.